lauantai 10. heinäkuuta 2021

Puunkaatopalvelua ripeää ja osaavaa, puunkaatopalveluita, harvennus- ja raivauspalveluita pensasaitojen muoto- ja alasleikkauksista alkaen tarpeisiinne Tampereen talousalueella ja muuallakin lähikuntien alueilla mm. Ylöjärvi, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Akaa, Valkeakoski, SastamalaAllaolevalla videolla näette miten konkeloon oksistostaan jäänyt mätätyvinen puu hoidettiin kaatumaan rinteeseen: "Meiltähän tämä käy" ;)


Puunkaatopalvelua ripeää ja osaavaa, puunkaatopalveluita, harvennus- ja raivauspalveluita pensasaitojen muoto- ja alasleikkauksista alkaen tarpeisiinne Tampereen talousalueella ja muuallakin lähikuntien alueilla mm. Ylöjärvi, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Akaa, Valkeakoski, Sastamala sopimuksen mukaan


Ohessa kuva stalpen kaadonsuuntaajan ja lompakkotaljan avulla kaadettavista puista. 


Oheisen kaltaisissa yksittäishinnoittelu, ei tuntihinnoittelu, kuin karsinnan ja paloittelun osalta.


Yksittäisten puiden poisto ja satunnaiskonkelot jopa heti riippuen tilanteesta. Maksu aina käteisellä heti = Cash only. 

Luontevin tapa on yksityisen ottaa ja pitää yleensäkin rahansa käteisenä ilman parasiittipankkien öljyämistä käsittelymaksuilla. En ymmärrä miksi ei maksettaisi heti, laakista pois mielestä puolin ja toisin voi jatkaa seuraaviin asioihin ja kohteisiin.Y-tunnuksella olevilta oikeushenkilöiltä pankit nyppivät rahaa kun raha tulee sisään, otettaessa enempi kuin verottaja ko summasta + tilinhoitomaksut. Lisäksi moninkertainen vaiva onk tullut / ei ole tullut / maksumuistutus / perkele olikin perseaukinen tilaaja = ei rahoja tilillä. Käteisellä kaikki tuo huoli ja turha ajankäyttö jää pois.


Pihakoivujen kaadot Teisko Tampere Kangasala Käteisellä edetään Talonmiespalvelu@gmail.com 

Yhteydenottonne mieluiten sähköpostiin: 
talonmiespalvelu@gmail.com 

Puhelin: 044-3380291 ( Ei tekstareita kiitos) whatsup vaihtoehtona. Mutta kuittia tarvitessanne ne sähköpostiinne.
Hinnoittelu vähintään 50 euroa alkava tunti, minimihinnoittelu 2 tuntia + siirtymäkorvaus + tarveaineveloitus riippuen tilanteesta ja etäisyyksistä. Isoissa puissa tapauskohtainen hinnoittelu vaarallisuuden mukaan. Silloin ei päde tuntihinnoittelut.
Kotitalousvähennysoikeus henkilöverotuksessanne.


Kuollut puu nurin kalliolta Stalpen kaadonsuuntaajan ja vetonarun avulla 

Puunkaatopalvelu Tampere 

Yhteydenotot: Talonmiespalvelu@gmail.com 

Oksistojen pensaikkojen haketusvaihtoehto on myös mahdollista kauttamme. Katso oheinen video youtubessa:Hoidamme tarvittaessa erilaisten pensasaitojen, köynnösten, ruohikoiden leikkaukset Tampereen talousalueella, sekä kaatiskeikat ko toimissa, joko siirtolava tai kuomullinen peräkärry apunamme. 

Katso oheinen video ;)
------------
--------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti